AK Vertikala Seznam forumov AK Vertikala
Forum alpinističnega kluba Vertikala
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Zadnji Vogel, 11.03.2007

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    AK Vertikala Seznam forumov -> Smučanje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Iza



Pridružen/-a: 27.11. 2006, 14:44
Prispevkov: 71

PrispevekObjavljeno: 12 Mar 2007 09:52    Naslov sporočila: Zadnji Vogel, 11.03.2007 Odgovori s citatom

V soboto zjutraj lepo zajtrk, ob sedmih smo se dobili na parkingu na Vorančkojci s tistimi, ki se prejšnji večer niso upal do Homarja prit. Pa kt niso mel Avta, so moral za ogrevanje najprej mal u hrib tečt, mi smo se pa spet do pod slapa Suha prfural, ampak smo jim pa vso robo gor zategnil, a nismo bli ful fer. Matr smo dobri. No spet nas je večina zavila proti pl. Laz, Robi je bil pa tolk našpičen, da je letu naprej kr do pl. pri Jezeru pa pol v pl. Laz, pa še nas je nasmodu za pol ure, šele na vrhu smo ga spet videl, sam je bil pa še čist svež, ne vem?. S planine smo zavil kar naravnost po grabnu med Kredo in Debelim vrhom, lepo po sončku, ravno prav vetra, da ni blo prevroče, pa čist do Zadnjega Vogla. Razgledi z vrha so res fenomenalni. Tokrat smo odsmučali po smeri pristopa. Je bla res kr dobra smučarija. Damjan je ob povratku zlezel še v grapo med Prvim Voglom in Slatno in jo lepo odsmučal, mi smo pa slov. nacionalni šport spodej zganjal, ko smo ga gledal. Vračali smo se čez pl. Pri Jezeru in po cesti spet čist do avta, pišuka a nismo frajerji, ejga čist do avta. Pol pa na špagete k Homarju, pa na kozarček dobrga vinčka - hvala Sabina - vse pospravit, pa domov. Ob prijetnem klepetu je tudi vožnja kr prehitro minila. Tko ja je blo na dvodnevni skupni vertikalovski turi, sej upam, da ni nobenmu žal, da ni bil zraven, hahaha!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
klemen-k
Administrator foruma


Pridružen/-a: 22.12. 2006, 00:46
Prispevkov: 347

PrispevekObjavljeno: 12 Mar 2007 20:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja mislim, da je bil ta zajtrk v nedeljo zjutraj, ko sem si nakopal malo dodatnega mucenistva, ker sem v soboto odpeketal domov. Za kazen sem imel se eno prezgodnje vstajanje pa se 200 visinskih ker BMW ni IZA-mobil. No ampak je bila kazen omiljena, saj so nam smucke lepo zapeljali gor pa smo se ravno prav segreli.
Pol pa gor na Zadnji Vogel. Krasen soncek, toplo, nic vetra (skoraj ali pa se mi je samo tako zdelo zaradi Kanjavca en dan prej) Morje se je pa tako videl da so se zacel ze poletni plani delat. V enemu vodnicku pise da je to tura za turnosmucarkske sladokusce in se strinjam. Se bom moral se kdaj ustulit na smucanje z Izo, da bom se kaj tako lepega videl. Smucanje je bilo pa sploh oh in ah. Ampak s postrezbo pri Homarju se pa komaj lahko primerja!
Nekaj slikic pa na
http://www.moj-album.com/album/7030163/
za pokusino pa

PS... No ja do avta sem mel pa se par kilometrov teka Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    AK Vertikala Seznam forumov -> Smučanje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.